NOR CURIER 930X122

Donează pentru confortul copiilor din Spitalul de Pediatrie!

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș lansează o campanie de strângere de bani pentru copii. „Eu donez” li se adresează în special firmelor și are ca scop sponsorizarea unor acțiuni în folosul copiilor, mai ales a celor cu probleme: cu autism, cu dizabilități sau cu probleme sociale.

Acțiunea are bătaie pe termen scurt, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, dar și pe termen lung. Astfel, AOA vrea să strângă bani și pentru amenajarea și dotarea secției de recuperare neuromotorie a Spitalului de Pediatrie din Pitești. Pentru secția respectivă se are în vedere cumpărarea a 5 televizoare, a unui frigider, a unei mașini de spălat rufe și a unui cuptor cu microunde.

Potrivit AOA, toate sumele vor face obiectul unor contracte de sponsorizare, iar banii strânși, destinația acestora și numele celor care au donat vor fi afișate pe site-ul asociației, la secțiunea „EU DONEZ”. Donațiile se pot face în contul RO51RZBR0000060003777431 – RAIFFEISEN BANK PITEȘTI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90