Donaris 930 x 122

matei basarab

DOSAR PENAL ÎN CAZUL BĂTĂII CU ELEVI DE LA ȘCOALA „MATEI BASARAB”

Poliția Argeș a deschis dosar de cercetare penală în cazul incidentului în care au fost implicați doi elevi de la Școala Gimnazială „Matei Basarab”, fostă nr. 19, din cartierul piteștean Găvana III.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Părinții elevului în vârstă de 13 ani, din clasa a VI-a, care reclamă că marți, 7 aprilie, a fost bătut de un coleg de-al său de școală, în vârstă de 12 ani, din clasa a V-a, au făcut plângere la Poliție. Plângerea a fost depusă în ziua următoare incidentului, adică ieri, 8 aprilie.

„Au depus plângere și s-a făcut dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Urmează să fie audiaţi şi să se dea soluţia legală prin Parchet.”, precizează pentru ePitești Mădălina Sima, din partea Inspectoratului de Poliție Județean Argeş.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Potrivit sursei citate, victima ar fi fost lovită „la nivelul corpului şi a feţei, cu palmele”.

Culmea este că luni, 6 aprilie, cu o zi înainte de incident, incident care s-a produs în afara școlii, unitatea de învățământ fusese vizitată de polițiști. În cadrul săptămânii „Școala altfel” elevii de la „Matei Basarab” primiseră de la polițiști sfaturi și recomandări referitoare la comportamentul pe care trebuie să îl aibă școlarii.

Detalii despre subiect puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bataie-intre-doi-elevi-de-la-scoala-19-din-gavana/. (Foto: Facebook Școala Gimnazială nr. 19 „Matei Basarab” Pitești)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3