930 x122 grota rece

ambulanta

Dosar penal la varsta senectutii

Cu permis de conducere obţinut în urmă cu câţiva zeci de ani, unui bătrân şofer bucureştean i-au fost suficiente doar câteva momente de neatenţie pentru a face obiectul unui dosar de cercetare penală.

Aflat sâmbătă după amiază la volanul unui autoturism Hyundai, bucureşteanul Ion Alexandru, de 75 de ani, se deplasa pe raza localităţii Merişani, pe undeva prin apropierea hanului din zonă, intenţionând să se deplaseze spre Drăganu. Neatent în conducere, bătrânul a pierdut la un moment dat controlul volanului, masina a parasit şoseaua si s-a izbit de un copac. În urma impactului violent, soţia celui de la volan, Doina Alexandru, de 71 de ani, din Sinaia ( care se afla ca pasageră pe bancheta spate a Hyundai-ului, a suferit vătămări corporale grave, cu răni uşoare scăpând atât şoferul vinovat, cât şi o altă pasageră, Aurora Ionescu, de 39 de ani, din Curtea de Argeş.

Cei trei răniţi au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Piteşti, poliţiştii întocmind pe numele lui Ion Alexandru un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămări corporale din culpă.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90