Donaris 930 x 122

Arges

DOSAR PENAL PENTRU BRACONAJ PISCICOL

Poliţişti ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş și inspectori ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură Muntenia-Argeş fac în teren controale împotriva braconajului piscicol.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Zilele trecute echipe mixte formate din polițiști și inspectori au fost în zona municipiului Curtea de Argeș și a comunelor Băiculești și Merișani.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean, un tânăr în vârstă de 18 ani din Merișani a fost prins braconând în albia râului Argeş în comuna Băiculeşti. Conform sursei citate, tânărul nu avea permis de pescuit și folosea unelte interzise prin lege: două undiţe cu plase de pescuit de tip monofilament. Tânărul a fost amendat cu 300 de lei. Mai mult, s-a ales cu dosar penal pentru că a utilizat unelte de pescuit interzise.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90