Donaris 930 x 122

cămin

DOSAR PENAL PENTRU FURT

Numărul cazurilor de furturi de telefoane mobile a crescut în ultima vreme în Pitești.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Un caz de acest gen este instrumentat de polițiștii de la Secția 1. Polițiștii îl anchetează pe un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna doljeană Bulzești. Florin Constantin V. este acuzat de furt calificat, faptă pentru care riscă o condamnare între un an și 5 ani de închisoare și pentru care i s-a făcut dosar penal.

Doljeanul este bănuit că, aflat în vizită la un prieten, ar fi furat de la un bărbat un telefon mobil în valoare de 400 de lei. S-a întâmplat în incinta căminului de nefamiliști SECONA din piața Ceair. Telefonul a fost recuperat și înapoiat părții vătămate.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Vă amintim că miercuri, 3 februarie, un alt tânăr, din Pitești, a fost reținut de polițiști pentru că ar fi tâlhărit o minoră, deposedând-o de un telefefon mobil: http://epitesti.ro/stiri/pitestean-retinut-pentru-talharie/. (Foto Arhivă: bzv.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90