930×122 CUMPANA 5

alcool

DOSARE PENALE LA FOC AUTOMAT ÎN ARGEȘ

Dosare penale la foc automat în Argeș. În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat 259 de amenzi, în valoare totală de aproape 70.000 de lei.

Citiți și: Polițiștii rutieri trași la răspundere pentru că dau doar avertisment

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 32 de permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Au existat și cazuri de șoferi de autoturisme care s-au ales cu dosar penal, unii pentru condus sub influența băuturilor alcoolice:

Citiți și: Atenție, șoferi! Dacă se întâmplă asta, puteți să rămâneți fără permis

-un bucureștean în vârstă de 45 de ani, prins de polițiști conducând pe strada Victoriei din municipiul Curtea de Argeș cu o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat;

-un șofer de 57 de ani din orașul Mioveni, oprit în trafic de polițiști pe raza comunei Izvoru. Avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat;

-un alt șofer din Mioveni, de 35 de ani, prins de polițiști pe raza localității sale de domiciliu cu o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru acest tip de infracțiune, legea prevede închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă. (Foto: descriptiv)

Supernova-BTS-RO-External-banner-555x222px

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3