930 x122 grota rece

alcool

DOSARE PENALE LA FOC AUTOMAT ÎN ARGEȘ

Dosare penale la foc automat în Argeș. În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat 259 de amenzi, în valoare totală de aproape 70.000 de lei.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 32 de permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Au existat și cazuri de șoferi de autoturisme care s-au ales cu dosar penal, unii pentru condus sub influența băuturilor alcoolice:

Citiți și: Pitești. 12 tineri, amendați pentru că “se încălzeau” cu whisky pe domeniul public

-un bucureștean în vârstă de 45 de ani, prins de polițiști conducând pe strada Victoriei din municipiul Curtea de Argeș cu o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat;

-un șofer de 57 de ani din orașul Mioveni, oprit în trafic de polițiști pe raza comunei Izvoru. Avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat;

-un alt șofer din Mioveni, de 35 de ani, prins de polițiști pe raza localității sale de domiciliu cu o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru acest tip de infracțiune, legea prevede închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90