930 x122 grota rece

cutremur

DOUĂ CUTREMURE LA INTERVAL DE 20 DE MINUTE

Două cutremure de 3 și peste 3 grade pe scara Richter au avut loc aseară târziu în zona seismică Vrancea, ambele cu epicentrul în județul Buzău. Cutremurele s-au produs la un interval de doar puțin peste 20 de minute unul de altul.

Citiți și: A fost iar cutremur în țară! Zona în care s-a produs ridică semne de întrebare

Potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului, primul dintre ele s-a înregistrat la ora 22:49, la o adâncime de 115 kilometri și a măsurat 3 grade pe scara Richter. Cel de al doilea a avut loc la ora 23:11, la o adâncime de 122 de kilometri. Magnitudinea a fost de 3, 3 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur care s-a produs în România de la începutul anului și până acum este cel din 29 martie. Seismul s-a înregistrat în zona Vrancea, la ora 21:18, la o adâncime de 134 de kilometri și a măsurat 5 grade pe scara Richter. (Foto: infp.ro)

Citiți și: Noapte agitată în România: S-a cutremurat pământul!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90