New Profesional Consult 930 x 122

elicopter

Doua elicoptere militare au aterizat de urgenta in Arges

Pitesti. 03 august 2010.
Doua elicoptere militare au aterizat de urgenta in aceasta dimineata, in Arges pe raza localitatii Vulpesti. Cele doua elicoptere cu probleme sunt israeliene din acelasi contingent care se afla in Romania inca de luna trecuta pentru a efectua un exercitiu militar la Brasov, alaturi de Fortele Aeriene Romane.Cele doua elicoptere israeliene de transport tip CH-53, se aflau in zbor de repartiere spre Israel. Informatia a fost confirmata de catre Ministreul Aparatii Nationale.

Incidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112, insa cei care au efectuat apelul au precizat ca nu exista victime sau probleme tehnice majore, astfel ca reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges nu au trimis echipaje la fata locului si nici ambulante.Deocamdata nu se cunosc motivele pentru care cele doua aparate de zbor au fost aduse la sol, insa in jurul orei 8.00, pilotii au solicitat autoritatilor romane sa aterizeze in regim de urgenta, pentru o escala tehnica.Autoritatile militare romane sunt in contact cu echipajele celor doua elicoptere, pentru stabilirea nevoilor de sprijin, urmand ca la inlaturarea cauzelor care au impus escala tehnica, elicopterele israeliene sa-si continue zborul.
Pe 26 iulie, un elicopter apartinand fortelor aeriene israeliene s-a prabusit in Muntii Bucegi. Sapte oameni, printre care si un militar roman, si-au pierdut viata in urma accidentului de atunci.

{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90