EcoMoto 930×122

    Dragobete

    Dragoste la Primărie!

    Cuplurile de îndrăgostiţi care se vor afla duminică, 24 februarie, în zona Primăriei Piteşti vor avea parte de o surpriză. O surpriză pe măsura semnificaţiei zilei respective, când la români se sărbătoreşte Dragobetele (Sărbătoarea Dragostei).

    Pentru a marca această zi cu importanţă deosebită în tradiţia populară a românilor, Primăria Piteşti a decis să organizeze, cu ajutorul unor comercianţi, un stand aparte în Piaţa Primăriei. Este vorba de o zonă unde cuplurile vor putea face fotografii, unde se vor vinde suveniruri speciale pentru îndrăgostiţi şi unde le vor fi acordate şi diplome cuplurilor. Evenimentul este programat să înceapă după ora 14.

    Astăzi în Piteşti a început şi Târgul Mărţişor 2013, care va fi deschis până pe data de 8 martie. La târg participă peste 320 de comercianţi, cu mărţişoare, produse de artizanat şi produse alimentare. Tarabale cu suveniruri sunt amplasate în Piaţa Primăriei şi pe Strada Mare.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3