Kaia 930 x 120

Arges

DRAMATIC! RUCĂR: COPIL SALVAT LA INUNDAȚII

Cu puțin timp în urmă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a venit cu noi informații în legătură cu inundațiile de ieri din comunele Rucăr și Dâmbovicioara.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

Potrivit sursei citate, alături de autoritățile locale, au intervenit 15 pompieri militari, cu 8 mijloace tehnice (autospeciale, motopompe și camioane).

În Rucăr au fost salvate două persoane (un adult și un copil), iar în Dâmbovicioara, 8 ovine și 10 găini.

Citiți și: Descinderi în forță: Suspecți de ucidere din culpă și abuz în serviciu, duși la audieri

De asemenea, echipajele de pompieri militari și civili au acționat, inclusiv cu buldoexcavatoare, pentru degajarea drumurilor obstrucționate de aluviunile căzute de pe versanți în comuna Dâmbovicioara, pe DC 21 (pe o lungime de 100 de metri), DC 22 (pe o lungime de 10 metri) și pe DJ 730 (pe o lungime de 500 de metri). Și în comuna Albeștii de Muscel, pe DJ 735, s-a reactivat o alunecare de teren.

Pompierii au acționat cu motopompe pentru evacuarea apei din trei case, un beci și două curți în Rucăr și din cinci curți și două beciuri în Dâmbovicioara.

Despre inundațiile de ieri puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-inundatii-in-arges-drumuri-blocate/. (Foto Arhivă: rowater.ro)

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3