New Profesional Consult 930 x 122

    ninsoare-trafic

    Drumurile inchise sau greu circulabile!

    Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 12.00, sunt închise toate drumurile naţionale din judeţele Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Brăila, Vrancea, Tulcea şi Călăraşi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

    Menţionăm că, începând cu aceeaşi oră, circulaţia pe DN 2 este închisă pe sectorul Bucureşti – Bacău, pe DN 24B – pe tronsonul Albiţa-Crasna şi în continuare pe DN 24 Crasna – Tecuci – Tişiţa, iar pe DN 26 pe tronsonul Murgeni – Galaţi. De asemenea, sunt închise şi DN 3 Bucureşti – Călăraşi şi DN 4 Bucureşti – Olteniţa.

    Precizăm că în judeţul Mehedinţi, din cauza căderilor masive de zăpadă de pe versanţi, circulaţia auto este la această oră îngreunată pe DN57 Orşova – Moldova Nouă (în zona Dubova) .

    Informăm că, din acelaşi motiv, traficul rutier este oprit în ambele sensuri şi pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Veştem, în zona localităţii vâlcene Călimăneşti.

    Semnalăm că la această oră traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, din cauza stratului de zăpadă de pe carosabil şi a viscolului puternic, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Traficul greu este interzis autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe sensul de mers către Bucureşti.

    Rămân în continuare blocate:

    • A2 Bucureşti – Feteşti;

    • DN 1D Albeşti Paleologu – Urziceni;

    • DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti;

    DN 61 Ghimpaţi – Găeşti;

    • DN 65A Buzoeşti – Surduleşti (Argeş) , Putineiu – Turnu Măgurele (Teleorman) ;

    • DN5B Giurgiu – Ghimpaţi;

    • DN 2A Slobozia – Urziceni;

    • DN 2C Costeşti – Slobozia;

    • DN 41 Olteniţa – Daia.

    Drumuri Judetene

    În intervalul 12.02.2012-13.02.2012, ora 11.30, Regia Autonomă Județeană de drumuri Argeș R.A. a acționat la dezăpezirea drumurilor județene de pe raza județului.

    Sectoare drumuri blocate:

    DJ 679 A Bârla – Căldăraru

    DJ 679 C Izvoru – Mozăceni

    DJ 679 D Recea – Negrași

    Pentru drumurile menționate mai sus facem precizarea că ele sunt în zonele de câmp fără să afecteze localitățile învecinate, acestea având acces pe alte variante.

    DJ 503 Lim. Jud. AG/DB – Slobozia, L= 2,4 km – zonă de câmp – închis împreună cu DJ 503 Jud. DB;

    DJ 702 J Mavrodolu

    DJ 702 A Autostrada – Rătești – zonă de câmp.

    Se acționează intens cu două autofreze, autogreder, wolle și autobasculante cu lamă pe:

    DJ 508 Teiu – Buta;

    DJ 659 Bradu – Ștefan cel mare

    DJ 504 Buzoiești – Popești

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90