New Profesional Consult 930 x 122

    duster1

    Duster, apreciat de presa britanică

    ”The Sunday Times” a publicat un articol laudativ la adresa SUV-ului Dacia Duster, dar este doar cea mai nouă instituţie media britanică impresionată de modelul românesc, cel mai ieftin autoturism 4×4 comercializat în Insulă. Nu este singurul articol laudativ.

    Articolul laudativ este cel mai recent dintr-o serie consistentă, care a putut fi observată în presa britanică (mai ales cea specializată) în ultimele săptămâni.

    Articolul lui Dom Joly nu este un test propriu-zis, ci o poveste amuzantă şi laudativă, care a avut drept pretext dorinţa soţiei autorului de a-şi schimba maşina.

    Ca din întâmplare – una care părea iniţial destul de ruşinoasă -, Joly a intrat în posesia unui Duster (cu tracţiune faţă), în care şi-a urcat familia pentru o mică excursie. Printre cele mai reuşite rânduri ale autorului materialului se numără: „O să iubiţi maşina. Este un SUV din România, niţel amuzant”, „Surprizător, nu e o maşină urâtă!” sau „Am tot aşteptat să descopăr păcăleală în legătură cu maşina asta. N-am găsit-o”.

    Iată că fac şi românii – respectiv argeşenii – lucruri care sunt apreciate peste hotare aşa cum trebuie!

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90