930×122 CAPRA 5

duster_raliulmarcocului1

Duster condus de femei in Raliul Marcocului

La putin timp de la lansarea oficiala, Dacia mai ofera o surpriza placuta fanilor, anuntand participarea a doua echipaje Dacia Duster la Raliul Marocului „Aicha des Gazelles”, in perioada 15 – 28 martie.
Raliul marocan este unul de traditie deja, in 2010 fiind programata o editie aniversara, cu numarul 20. Competitia este unicat in randul raliulurilor de pe mapamond, deoarece este dedicata exclusiv femeilor-pilot.
duster_raliulmarcocului2 Astfel, pentru a participa, conditiile minime obligatorii sunt sa fii femeie, sa ai 18 ani impliniti si sa detii un permis de conducere valid. Cele 6 probe ale raliului acopera peste 2.500 km in desertul Sahara si muntii Atlas, iar regulamentul prevede ca echipajele sa decida singure traseul cel mai scurt intre plecarea si sosirea din proba, doar cu ajutorul hartii si a busolei. Cele doua echipaje Dacia vor fi conduse de doua femei care lucreaza in cadrul grupului Renault, pentru Dacia: Isabelle Charles, 48 de ani si Nathalie Descout, 28 de ani. Ambele vor avea la dispozitie modele 4×4 Duster dotate cu motorul 1.5 dCi 85 CP, cu cutie manuala in 6 trepte. Utilizarea acestui propulsor le va permite sa participe si la clasamentul eco-driving, care acorda 3 premii pentru cele mai reduse emisii CO2 in timpul raliului.
Dacia Duster este deja la a doua participare la o compteitie sportiva, prima fiind Trofeul Andros, pe gheata, dar este pentru prima data cand Duster participa in echiparea de serie la un concurs.
Duster va avea lansarea oficiala pe piata romaneasca pe 18 martie, urmand ca primele livrari sa aiba loc in aprilie. In perioada urmatoare Duster va fi lansat si in restul Europei, Turcia, Maroc si alte tari din regiune. Sursa:sfin.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA