930 x122 grota rece

    duster1

    Ambasada Macedoniei va cumpăra un Duster de la Mioveni

    Recent, Excelenţa Sa dr. Pande Lazarevski, ambasadorul Republicii Macedonia la București, a fost în judeţul Argeş în calitate oficială. Prefectul Cristian Soare a dezvăluit astăzi că acesta a decis să doteze ambasada cu o maşină produsă la Mioveni.

    Este vorba de o Dacia Duster, autovehicul care l-a impresionat pe înaltul oaspete. Mașina va fi achiziţionată în perioada următoare de la uzina din Mioveni.

    Pande Lazarevski şi-a început misiunea diplomatică în România în luna februarie 2013. Excelența Sa deţine titlul de doctor în ştiinţe politice şi este cadru didactic la Universitatea „Sfinţii Chiril şi Metodie” din Skopje.

    Poimâine, şi ambasadorul Sloveniei la București va ajunge în Argeş într-o vizită oficială, iar printre obiectivele pe care le va vizita se va număra şi uzina „Automobile Dacia”.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3