930 x122 grota rece

    Dacia-Duster-3

    Duster-ul cu volan pe dreapta va fi fabricat în India, nu la Mioveni

    După ce Renault a deschis fabrica din Maroc unde produce gama Lodgy, iată că grupul francez mai „fură” platformei de la Mioveni producţia unui model. De această dată este vorba de Dacia Duster. Nu orice model, însă. Ci cel cu… volanul pe dreapta, destinat pieţei britanice.

    După cum se ştie, Dacia Duster urmează să fie comercializat şi în Marea Britanie, o piaţă dificilă şi pe care constructorul francez Renault vrea să îşi consolideze afacerile cu ajutorul mărcii româneşti de la Mioveni.

    Numai că în Marea Britanie nu se vor vinde maşini Duster făcute la Mioveni. Pentru piaţa britanică există informaţii conform cărora se vor vinde maşini Duster ce vor fi fabricate la fabrica Renault din India.

    Duster-ul cu volan pe dreapta a fost una din dorinţele multora dintre inginerii de la Dacia care au şi reuşit să creioneze modelul. Care, însă, va fi produs în altă parte.

    Angajaţii de la Dacia, dar şi autorităţile judeţului speră ca aceste mutări – Maroc şi India să nu fie semnale privind o posibilă diminuare a producţiei din România, lucru care ar atârna greu mai ales în ceea ce priveşte judeţul Argeş care depinde de industria auto şi în special de platforma de la Mioveni.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90