Donaris 930 x 122

duvaz12

Duvăz vrea o campanie curată

Bogdan Niculescu Duvăz, deputat de Piteşti al PSD Argeş, se numără printre iniţiatorii unui proiect legislativ menit să facă, în sfârşit, curăţenie când vine vorba de alegeri, indiferent de ce natură ar fi acestea. Cu toate acestea, deputatul este de părere că actuala putere nu îşi doreşte să promoveze un asemenea proiect, ci că are tot interesul să menţină actuala stare de lucruri.

Conform spuselor lui Duvăz, proiectul are ca principale prevederi derularea campaniilor electorale şi mijloacele care pot fi folosite în cadrul acestora. Concret, participanţii la alegeri nu ar mai trebui să vină către electorat decât cu afişe, platforme program şi apariţii în media.

„Nu ar trebui să se mai dea nici măcar un pix. Pentru că pixul se transformă imediat în pungă cu fel de fel de lucruri sau chiar în bicicletă. Şi asta, deoarece nu există limite când vine vorba de politicienii care participă la alegeri.

Din păcate, un asemenea proiect nu cred că are şanse să treacă, pentru că actuala putere vrea să menţină starea de acum când ar fi avantajată să participe în alegeri după vechiul sistem. Noi am făcut proiectul de lege, puterea ar putea să îl adopte, dacă ar dori, dar este evident că nu se vrea acest lucru”, a spus Duvăz în cadrul unei emisiuni televizate la o televiziune locală din Piteşti.

Bogdan Niculescu Duvăz a fost purtător de cuvânt al PSD la nivel naţional în perioada campaniei electorale din alegerile din 2008.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3