930×122 CAPRA 5

    pendiuc_cupluri

    DVD-urile 3D, gata pentru mirii Revelionului

    În noaptea de Revelion, 13 cupluri din Piteşti şi-au unit destinele, ofiţer al stării civile fiindu-le primarul Tudor Pendiuc. Ele au fost filmate de ginerele şi fiica cea mare a primarului care au promis că le vor face cadou DVD-uri 3D în luna februarie a anului 2012. Iată că DVD-urile sunt gata.

    Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a anunţat că DVD-urile în format 3D filmate cu ocazia oficierii cununiilor civile din noaptea de Revelion sunt gata. Astfel, fiecare din cele 13 cupluri care s-au căsătorit atunci poate să meargă la Oficiul Stării Civile de la Casa Căsătoriilor să îşi ridice DVD-ul care va fi însoţit de ochelari speciali şi instrucţiuni de folosire.

    Autorităţile locale ar fi dorit să organizeze o ceremonie specială de înmânare a acestor DVD-uri, dar majoritatea cuplurilor nu a putut să participe. Din acest motiv s-a decis ca fiecare cuplu să îşi ridice separat DVD-ul.

    Ideea acestor cadouri a aparţinut Emanuelei Pendiuc (fiica cea mare aprimarului) şi soţului acesteia, Cosmin, cei care s-au şi ocupat de filmări şi montaj.

    Cei doi s-au căsătorit în 2011, nunta lor fiind numită „Nunta anului la Piteşti”. Naşi le-au fost familia Badea (care conduce destinele Grupului Industrial Componente).

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90