Donaris 930 x 122

accident

E CUMPLIT! ALT ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ!

Un nou deces pe șoselele din Argeș, aceeași cauză, potrivit Poliției Județene: traversarea drumului prin loc nepermis și fără o asigurare prealabilă.

Citiți și: Argeș: Impact puternic între două autoturisme

Accidentul rutier a avut loc în Câmpulung Muscel, pe strada Șoseaua Națională. Victima avea 68 de ani și era din Târgoviște. Conform Poliției Argeș, șoferul, un câmpulungean în vârstă de 35 de ani, nu a mai avut ce face pentru a evita impactul. Conducătorul auto, care intenționa să ajungă în Pitești, nu consumase băuturi alcoolice, precizează aceeași sursă.

Amintim că în urmă cu doar două zile traversarea drumului prin loc nepermis a fost cauza unui alt accident mortal, pe drumul național 65 A Costești (Argeș)-Roșiori de Vede (Teleorman), pe raza comunei argeșene Buzoești: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cumplit-o-soferita-accidentat-mortal-o-femeie/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3