New Profesional Consult 930 x 122

curs

E LA MARE CĂUTARE! ÎN CURÂND ÎN PITEȘTI: CURS DE STILIST UNGHII

Răspunzând numeroaselor solicitări primite pentru organizarea unui Curs de Stilist Unghii, Unghii cu Gel sau Unghii Tehnice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii), Profesional New Consult a demarat înscrierile pentru acest curs, care este acreditat ANC, după cum v-a obişnuit firma. Momentan sunt programate două sesiuni de curs (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii) pentru lunile ianuarie și februarie 2015. Prima va începe pe 26 ianuarie, iar a doua, pe 18 februarie. Urmează ca noi grupe să fie organizate şi anunţate în funcţie de solicitări.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Oferit la prețul de 700 de lei, cu plata în rate, Cursul de Stilist Unghii, Unghii Tehnice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii) asigură cunoştinţele necesare practicării acestei profesii foarte solicitată pe piaţa actuală din România şi străinãtate. Se asigură materialele şi ustensilele necesare parcurgerii cursului. Astfel costul cursului nu mai implică alte cheltuieli suplimentare pentru participanţi.

ATENȚIE! Numărul locurilor este limitat ca urmare a cererii foarte mari şi a numărului mic de cursanți care pot alcătui o grupã.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Dacă doriţi să parcurgeţi Cursul de Stilist Unghii, Unghii Tehnice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii) acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 sau 0784.333.777 ori la adresa de e-mail office@profesionalnewconsult.ro.

IMPORTANT! Sediul firmei a fost mutat la următoarea adresă: strada Ana Ipătescu, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90