New Profesional Consult 930 x 122

Arges

E OFICIAL! ARGEȘ: CÂND VOR FI RECUPERATE ORELE DE ȘCOALĂ PIERDUTE

Argeș: când vor fi recuperate orele de școală pierdute.

Citiți și: A nins în Argeș!

Elevii au revenit astăzi la cursuri după minivacanța de patru zile (weekend și 23 și 24 ianuarie). Orele de școală pierdute pe 23 ianuarie 2017 (declarată zi liberă de Guvern, la pachet cu 24 ianuarie, zi nelucrătoare stipulată ca atare în Codul Muncii) vor fi recuperate și în județul Argeș.

“Școlile vor întocmi un program pentru a asigura recuperarea orelor în regim de program normal sâmbătă, 28 ianuarie 2017, sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până pe data de 31 ianuarie 2017.”, anunță Inspectoratul Școlar Argeș, sub semnătura inspectorului școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu (foto).

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Amintim că și cele două zile, 10 și 11 ianuarie 2017, în care școlile și liceele din județul Argeș au fost închise din cauza vremii (ger năprasnic) vor fi recuperate. „În Argeș nu va exista un cadru general de recuperare a orelor. Fiecare şcoală va decide cum va face recuperările în perioada rămasă până la finalul semestrului. Directorul fiecărei unități de învățământ va propune Consiliului Profesoral un calendar al recuperării orelor. Consiliul de Administrație va decide. Recuperarea se va putea face fie în zile de sâmbătă, fie după finalul orelor programate în zile normale de cursuri, din timpul săptămânii.”, declară inspectorul școlar general al județului Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3