NOR CURIER 930X122

circulatie

E OFICIAL: CIRCULAȚIA LA INTERSECȚIA DE LA PODUL VIILOR VA FI OPRITĂ

Zvonurile vehiculate în ultimele zile primesc o confirmare oficială: circulația rutieră la Podul Viilor, în intersecție, va fi oprită total, a anunțat Poliția Locală Pitești cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Ziua în care traficul rutier urmează să fie oprit este luni, 28 septembrie. Deocamdată, nu există o informare oficială asupra perioadei în care circulația va fi închisă.

Pentru ieșirea din Pitești rutele ocolitoare vor fi pe străzile Gheorghe Șincai, Calea București și Depozitelor-Budeasa, iar pentru intrarea în oraș – strada Depozitelor și drumul de la Budeasa.

Citiți și: Pitești. Incendiu acum lângă Podul Viilor!

Măsura a fost luată de municipalitate la cererea firmei care construiește pasajul rutier aerian de la Podul Viilor.

„Din cauza lucrărilor care se desfășoară în zona Podul Viilor, vă informăm că începând din data de 28.09.2915 circulaţia rutieră sub Podul Viilor va fi restricţionată în totalitate, atât pe banda de intrare, cât şi pe cea de ieșire din oraş. Măsura va fi luată pe o perioadă nedeterminată.

Ca și rute alternative pentru ieşirea din oraş vor fi străzile Calea București, Gheorghe Şincai și Depozitelor-Budeasa, iar pentru intrarea în oraș strada Depozitelor, respectiv Budeasa.

Facem apel către toţi conducătorii auto care tranzitează zonele mai sus amintite să dea dovadă de înţelegere și răbdare și să respecte indicaţiile poliţiştilor locali care acţionează pentru fluidizarea traficului.”, precizează Poliția Locală Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90