Donaris 930 x 122

colibasi

E OFICIAL! FOC LA PUȘCĂRIA COLIBAȘI

În urmă cu puțin timp, pe adresa redacției noastre a venit prima reacție oficială de la Penitenciarul Colibași din Mioveni-Argeș după incidentul de azi-dimineață, prezentat public în premieră de ePitești.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

“La Penitenciarul Spital Colibași trei deținuți s-au baricadat într-o cameră de detenție și au dat foc la o saltea. Incendiul a fost stins înainte de venirea pompierilor de către angajații instituției, iar cei trei au fost evaluați medical în cadrul Penitenciarului Spital Colibași. Nu au fost constatate probleme de natură medicală cauzate de incendiu la niciunul dintre ei, aceștia aflându-se în afara oricărui pericol.

Totodată, a fost demarată o anchetă și a fost sesizat judecătorul de supraveghere a privării de libertate.”, se arată în comunicatul semnat de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Colibași, agent șef principal Puiu Nicolescu. În comunicat nu se precizează motivul revoltei deținuților. În ultima vreme, în mai multe penitenciare din țară deținuții au organizat proteste, reclamând condițiile mizerabile din închisori.

Citiți și: Protest spontan în Pitești, la Carrefour – Supernova

Știrea publicată în premieră de ePitești, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/revolta-la-puscaria-colibasi/. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90