930×122 CAPRA 5

jandarmeria română

E stabilit! Jandarmeria Română dă ”dezlegare” la tatuaje

Jandarmeria Română dă startul unei noi campanii de angajare.

Citiți și: Reguli noi! Toți clienții acestor locuri trebuie să știe!

În mesajul postat pe pagina oficială de Facebook, reprezentanții instituției anunță și care sunt condițiile de angajare.

Se pare că Jandarmeria dă liber la tatuaje, însă sigura condiție este ca acestea să poată fi acoperite de uniforma de vară.

Citiți și: Românii s-au trezit cu mesaje din partea Jandarmeriei: „Vom fi nevoiți să vă arestăm”

„Tatuajele nu sunt doar pe marile ecrane! Ai văzut filme în care apărătorii legii aveau tatuaje? Îți dorești să fii ca ei? Grăbește-te! 24 de ore te despart de cariera mult visată!

Singura condiție este ca tatuajele tale să poată fi acoperite de uniforma de vară. Te așteptăm în serialul Bleu-Jandarm!”, a anunțat Jandarmeria Română.

Postarea a fost intens comentată, oamenii fiind indignați că Jandarmeria încă le interzice angajaților săi să aibă tatuaje la vedere:

„Se poate cu uniforma de vară de ani buni problema este la noi cei care le avem mai jos pe mână, nu înțeleg cu ce deranjează , legi comuniste. Dacă am un tatuaj nu înseamnă că sunt nu știu ce derbedeu, mulți dintre ăia cu tatuajele acoperite sunt așa.”

„Numai la noi exista regula asta. În afara nu am văzut pe nimeni deranjat de tatuajele polițiștilor!”

„Greu tare o să evolueze țara asta… Închiși la minte, popor comunist și înapoiați cu 200 de ani în urmă, ăștia suntem. Când o să plecați pe afară și o să vedeți alte țări o să înțelegeți viața altfel.”

Foto principal – descriptiv: DCNews

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90