930X122 MAIA

fanfara06

E timpul pentru…muzica de fanfara!

În acest sfarsit de săptămână va debuta cea de a doua ediţie a Festivalului Fanfarelor. Vineri, la ora 10, delegaţiile participante vor fi primite la Consiliul Judeţean.

Participă pentru prima dată o formaţie din străinătate, din oraşul Edirne din Turcia, care a mai cântat în România şi la Galaţi, dar si„Valurile Dunării” din Galaţi, fanfara „Valahia” din Giurgiu şi, desigur, fanfara teatrului „Al. Davila” din Piteşti. De la ora 19, cele patru fanfare participante vor avea o paradă în Piaţa Milea.

Sâmbătă, la ora 10, aritiştii vor susţine programe de muzică de promenadă în Trivale, la Grotă, în parcul Ştrand, expo Parc şi la fântâna din Piaţa Primăriei. Seara va fi o nouă paradă, iar de la 19,30 va începe spectacolul de gală, atunci când va avea loc şi premierea şi închiderea Festivalului.

Festivalul Fanfarelor aduce şi veşti bune pentru piteşteni. Consiliul Judeţean şi Consiliul Local au intenţia de a amenja parcul din spatele Muzeul Judeţean, inclusiv cu un foişor, acolo unde fanfara Teatrului „Al, Davila” va susţine spectacole în fiecare weekend. 

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA