930×122 CAPRA 5

armata

Ea este STUDENTA UNIVERSITĂȚII PITEȘTI PREMIATĂ DE ARMATĂ!

Are două expoziţii la activ. Anul trecut, de Ziua Armatei, a participat la concursul “Armata României privită prin aparatul vostru foto”. A obținut locul întâi cu fotografia “Patriotul” (foto 2), fiind premiată de Ministerul Apărării Naționale.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pseudonimul ei este Rachel Black (Negru). E studentă în anul II la Facultatea de Jurnalism a Universităţii Piteşti. Pentru că adoră negrul, şi majoritatea pozelor pe care le face sunt alb-negru. Raluca Georgescu, pe numele ei, este pasionată de fotografie. A cochetat cu domeniul încă de la vârsta de 6 ani. Fascinată mai întâi de aparatul foto al părinţilor, ani mai târziu, în 2009, a descoperit tainele Photoshopul-ului şi a învățat să folosească o cameră digitală.

Dacă prima sa dragoste a fost chitara și după 12 ani de sport (a practicat tenis de câmp şi baschet), acum pasiunea supremă pentru ea este fotografia. “Mă fascinează, mă face să mă simt bine, îmi pune imaginaţia la încercare”, ne spune Raluca. Protagonistă în câteva dintre fotografiile sale, îşi pune la cale în minte un scenariu care mai apoi se transformă în ipostaze foto. Cu ochii în patru şi cu aparatul mereu la îndemână, surprinde de fiecare dată o alta faţă o oraşului, a oamenilor, a locurilor care sunt, poate, “mai puţin frumoase, mai mult reale şi câteodată dramatice.”

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Vrea ca pe viitor să ajungă fotoreporter sau să lucreze la o revistă de modă. Asta, însă, doar după ce va investi în cumpărarea unui aparat de fotografiat cu mult mai performant decât cel pe care îl are acum.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90