930X122 MAIA

fotbal_funny

Echipa primariei Pitesti vrea in Liga I in trei ani!

Primarul Tudor Pendiuc nu stă la glume atunci când vine vorba despre proaspăta echipă, pe care a înscris-o în divizia D şi care deja va juca primul meci în deplasare, deşi încă era în dezbatere numele antrenorului. Până la stabilirea antrenorului, au stabilit numele şi culorile şi bugetul: Sport Club Municipal Piteşti, iar culorile vor fi alb-albastre. Bugetul: 3 miliarde lei vechi.

Pendiuc a explicat că, deşi acum nu vrea ca echipa municipiului să fie o concurentă pentru FC Argeş, dacă echipa lui Penescu nu va promova în prima ligă, atunci SCM Piteşti ar putea să îşi schimbele numele în FC Argeş, desigur cu adăugiri şi să înlocuiască pe SC FC 2005 SA Piteşti- numele real al FC Argeş condus de Penescu.

Ambiţiile primarului din Piteşti sunt mari: în trei ani vrea promovarea în prima ligă, iar dacă FC Argeş nu va promova, va lua un alt nume similar.

„Până la urmă, SCM Piteşti este echipa Piteştiului. FC Argeş este club privat şi reprezintă judeţul. O să susţinem şi FC Argeş, dar nu că până acum. Unii dau bani şi alţii… nimic. O să discut şi cu managerul Barbu chestiunea asta.

Oricum, în trei ani, SCM Piteşti trebuie să ajungă în A. Dacă la anul nu promovează în C, se desfiinţează! Când vom fi în A, dacă FC Argeş nu va fi în prima ligă şi ea, vom lua noi un nume…FC Argeş 2011, găsim noi. Problema este că dacă îşi va schimba numele, trei ani nu poate juca în cupele europene. Dar nu e problemă, să luăm noi campionatul naţional şi să nu jucăm în Liga Campionilor şi tot sunt mulţumit!”.  SCM Piteşti va juca pe Nicolae Dobrin, dar pe stadionul 2

555 X 222 CAPRA
570×90 MAIA