930×122 CUMPANA 5

Pitesti

ECHIPAJ DE POLIȚIE, BLOCAT ÎN TRAFIC DE UN TÂNĂR

S-a întâmplat astăzi, în jurul orei 15:30, pe bulevardul Republicii din Pitești, în zona sediului PSD Argeș, nu departe de Hotelul Muntenia.

Citiți și: Premieră la nivel local și național, în Pitești

Un autoturism al Poliției Locale a fost pur și simplu blocat în trafic de un alt autoturism, al cărui șofer și-a oprit mașina fix în fața Logan-ului de la Poliție. Ca-n filme!

Inițial polițiștii, care se aflau în timpul orelor de serviciu, au crezut că este vorba de un individ recalcitrant și pus pe scandal, eventual băut. Nu a fost, însă, cazul. La volan se afla un tânăr care, într-o vădită stare de șoc, le-a cerut polițiștilor ajutorul. Tânărul se simțea rău, acuzând dureri mari în piept. Polițiștii, care sunt angajați ai Serviciului Rutier al Poliției Locale Pitești, au sunat imediat la numărul de telefon de urgență 112.

Citiți și: Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

La fața locului a ajuns o ambulanță cu echipaj SMURD, echipaj care i-a acordat tânărului primul ajutor. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru a i se oferi tratamentul necesar și pentru investigaţii medicale mai amănunţite.

Se pare că tânărul, în vârstă de 28 de ani, din Pitești, are probleme cardiace. (Foto: Arhivă)

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

New Profesional Consult 570×90