930×122 CAPRA 5

RECHIZITE_SCOLARE_2013

Economiseşte timp şi bani pentru cumpărarea rechizitelor!

Începutul noului an şcolar nu este departe, iar părinţii, cu siguranţă, au intrat în febra pentru umplerea ghiozdanelor celor mici.

Stabilirea bugetului şi completarea listelor de cumpărături reprezintă partea uşoară a pregătirii pentru anul şcolar care bate la uşă. În toate hipermarketurile piteştene există soluţii şi oferte pentru orice buzunar, iar gama de produse este variată.

Unii dintre comercianţi chiar s-au gândit la copiii mai puţin norocoşi şi au venit cu o idee ingenioasă: au amenajat câte un spaţiu unde cumpărătorii pot dona rechizite pentru grădiniţe. Aceste urne speciale se găsesc în apropierea caselor de marcat şi toţi cei care doresc să aducă zâmbetul pe chipul unui preşcolar sunt aşteptaţi să contribuie chiar şi numai cu o carte de colorat sau cu un set de acuarele. Rechizitele astfel obţinute vor fi donate grădiniţelor.

Sigur, există şi părinţi care doresc să scape rapid de povara cumpărării rechizitelor. Pentru cei care se feresc de aglomeraţia din magazine sau pentru cei care nu au timp, s-a găsit o soluţie: cumpărăturile online. Site-urile mustesc de oferte pentru rechizite, iar avantajele sunt numeroase. Pe lângă reducerile oferite, ghiozdanul plin cu tot ce trebuie ne bate la „uşă”. Astfel nu mai pierdem timpul căutând standul cu creioane colorate, care se află prea departe de cel cu caiete, şi beneficiem de reduceri asemănătoare celor de la raft.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90