New Profesional Consult 930 x 122

NLP

Şedinţa după care… te simţi bine!

De obicei, pentru foarte mulţi oameni, şedinţele se lasă cu dureri de cap. Ei bine, vineri în Piteşti are loc o şedinţă după care, cică, cei care vor participa se vor simţi foarte bine!

Este vorba de un seminar pe probleme de programare neurolingvistică susţinut de o expertă în materie, respectiv chiar de consulul onorific al României la Lugano, Elveţia.

Marinela Somazzi – Safta, consul onorific al României la Lugano, în Elveţia, a fost azi în Piteşti pentru a prefeţa evenimentul ce va avea loc vineri, 15 martie, la Centrul Cultural. Seminarul începe la ora 18. Accesul publicului va fi liber (seminarul va avea loc în sala Ars Nova).

„Această disciplină este bazată pe studiul comportamentului şi al experienţei subiective. Ţin prelegeri şi cursuri de 15 ani. Ce urmărim? Trebuie să vedem ce nu merge şi să ne fixăm un obiectiv pe care să îl atingem. Pornim de la ideea că se poate schimba ceva în noi, vreau ca oamenii să priceapă că se poate şi altfel. Se poate să se simtă bine. Am avut oameni care după ce au participat la cursurile mele au spus: „Ce bine mă simt!”. Programarea neurolingvistică ne dă o cheie de lectură a realităţii, dar şi instrucţiunile de a învârti cheia”, afirmă Marinela Somazzi – Safta.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90