NOR CURIER 930X122

dna-pitesti

Şef nou la DNA Piteşti

DNA Piteşti are un şef nou. În locul procuroruluii Călin Nistor, plecat la Bucureşti să preia conducerea interimară a structurii centrale a DNA, la Piteşti a fost numit, cu delegaţie, procurorul Radu Sevastian (care lucrează la DNA Piteşti).

Mandatul său are o durată de 6 luni. Ordinul a fost semnat de către prim-adjunctul Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie și Justiţie.

Printre dosarele instrumentate până acum de procurorul Radu Sevastian se numără şi cele ale preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, dar şi ale foştilor directori de la OPC Argeş şi Garda Financiară (Cristian Libertatu şi Aurel Stoian).

Radu Sevastian are în „palmares” şi dosare ale lui Cornel Penescu, Antonie Solomon (fost primar al Craiovei) și ale arbitrilor de fotbal Sorin Corpodean, Aurelian Bogaciu şi Ionică Serea.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3