EcoMoto 930×122

CALIN_NISTOR

Șeful DNA Pitești va conduce Direcția Națională Anticorupție!

Călin Nistor, șeful DNA Pitești, a fost desemnat în fruntea Direcției Naționale Anticorupție. Nistor este numit cu delegație ca procuror-șef al DNA pentru o perioadă de șase luni.

Acesta o înlocuiește în funcția de procuror-șef pe Laura Oprean. La rândul ei, Oprean ocupa postul cu delegație. Din motive încă neprecizate public, Laura Oprean a cerut, și a obținut, încetarea delegării cu o lună înainte de expirarea termenului. Ea a fost delegată, tot pentru șase luni, să preia funcția de procuror-șef adjunct al DNA. Călin Nistor își va începe activitatea în fruntea DNA luni, 11 martie.

Deciziile au fost luate prin ordine ale lui Daniel Morar, prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fost procuror-șef al DNA.

După câțiva ani în fruntea DNA Pitești, Călin Nistor conducea acum instituția cu delegație, pe șase luni, delegație care ar fi urmat să-i expire pe 16 iulie. DNA Pitești a fost anul trecut cel mai competitiv serviciu teritorial anticorupție. De-a lungul ultimilor ani, DNA Pitești a instrumentat dosare grele, cum ar fi cel al președintelui Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, al omului de afaceri Cornel Penescu sau dosarul revoluționarilor. 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90