Donaris 930 x 122

primaria_pitesti_nou

Şeful sportului la nivel european vine în Piteşti

Mâine, o delegaţie a Comisiei Europene va ajunge în Piteşti pentru a evalua din punct de vedere sportiv municipiul-reşedinţă de judeţ al Argeşului. Piteştiul a primit anul trecut titlul de „Oraş European al Sportului în 2013”, motiv pentru care are loc şi această vizită la nivel înalt.

Delegaţia va fi condusă de Gian Francesco Lupattelli, preşedintele Asociaţiei Capitalelor Europene ale Sportului (ACES).

Oficialii europeni vor fi primiţi mâine la Primărie de primarul Tudor Pendiuc, iar duminică sunt programate deplasări la cele mai importante obiective sportive din Piteşti. Printre altele, este vorba de stadionul „Nicolae Dobrin”, de Bazinul Olimpic, de Sala Sporturilor și de parcul Lunca Argeşului, acolo unde există câteva baze sportive ce urmează să fie date în folosinţă.

Duminică va fi prezentat şi programul de manifestări sportive din Pitești pentru anul 2013. Lupattelli, Tudor Pendiuc şi europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, care a contribuit la acordarea titlului de oraș european al sportului,, vor susţine luni şi o conferinţă de presă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90