EcoMoto 930×122

    STRANGERE_DE_GUNOAIE_1

    Ei au adunat gunoaiele aruncate de nesimțiți! Au strâns mii de saci!

    Astăzi a avut loc a patra ediție a proiectului „Let’s do it, Romania!”.

    STRANGERE_DE_GUNOAIE_2STRANGERE_DE_GUNOAIE_3STRANGERE_DE_GUNOAIE_4„În Argeș la acțiune au participat 24 de localități din mediul urban și rural. Cu ajutorul a peste 4.000 de voluntari, s-au strâns din natură mai bine de 4.200 de saci cu deșeuri (1.575 de saci cu deșeuri reciclabile și 2.683 de saci cu deșeuri nereciclabile)”, precizează pentru ePitesti Georgiana Curea, vicepreședintă a asociației G.E.E.A. (Grupul pentru Educație și Ecologie Argeș).

    STRANGERE_DE_GUNOAIE_5STRANGERE_DE_GUNOAIE_6STRANGERE_DE_GUNOAIE_7În acest an, proiectul „Let’s do it, Romania” beneficiază în Argeș de sprijinul mai multor companii private. Parteneri instituționali sunt Instituția Prefectului, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu, Agenția de Protecție a Mediului, Jandarmeria, Direcția Silvică, Administrația Bazinală Argeș-Vedea, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae”, care s-au implicat cu oameni și în strângerea gunoaielor aruncate la întâmplare de nesimțiți.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90