930×122 POSADA 5

accident mortal

El este polițistul mort la volanul mașinii sale. Avea doar 42 de ani

El este polițistul mort la volanul mașinii sale. Avea doar 42 de ani și îl chema Mădalin Cojocaru. D-zeu să îl odihnească!

Citiți și: El este băiatul de 20 de ani, mort în teribilul accident. Era un geniu al roboticii

Update, ora 08:40

Citiți și: Accident grav provocat de un șofer băut! Un adolescent de 17 ani a murit!

Bărbatul în vârstă de 42 de ani care și-a pierdut viața în accidentul de azi noapte de pe raza localității Mușătești era polițist.

Update, ora 08:32, IPJ Argeș transmite: 

„În cursul nopții precedente, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier produs pe DN 73C, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din primele verificări, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza localității Mușătești, din direcția Mușătești spre Valea Iașului, la intrarea într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se. Acesta a fost declarat decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a produs.”

Știrea inițială, ora 01:13 – Argeș: Accident mortal! Un bărbat a decedat pe DN73C, în zona localității Mușătești.

 

Un eveniment deosebit de grav a avut loc în această seară, un bărbat a murit într-un accident rutier. Din primele informații de la fața locului, aceasta era singur în autoturism. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului într-o curba ușoară la stânga.

Deocamdată nu se știu date despre cauzele producerii accidentului. Bărbatul avea vârsta de 42 de ani.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3