Donaris 930 x 122

bacalaureat

ELEV DIN ARGEȘ, ELIMINAT DIN EXAMEN LA BACALAUREAT

Elev din Argeș, eliminat din examen la Bacalaureat. Inspectoratul Școlar informează că un elev din județul Argeș a fost eliminat astăzi de la proba scrisă la limba și literatura română a examenului de Bacalaureat.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

„În urma desfăşurării pe 25.06.2018 a probei scrise la limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat naţional, sesiunea iunie-iulie 2018, vă transmitem următoarele date statistice de la nivelul județului Argeș:

-Bacalaureat 2018 proba Ea) Limba și literatura română – înscrişi 4.439 de elevi, dintre care 4.132 prezenți.

Citiți și: Anunțul momentului: Ce se întâmplă cu Evaluarea Națională și Bacalaureatul anul acesta

-S-au constituit 16 centre de examen.

-1 elev a fost eliminat, conform metodologiei, pentru tentativă de fraudare a examenului, în centrul de examen de la Liceul Tehnologic Forestier Curtea de Argeș.

-Cazuri speciale – 5. Au fost solicitate două subiecte de rezervă, potrivit metodologiei.

Miercuri, 27.06.2018, se va desfăşura proba scrisă obligatorie a profilului, Ec), din cadrul examenului de Bacalaureat naţional 2018.”, informează Inspectoratul Școlar Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90