New Profesional Consult 930 x 122

bratianu

ELEV FENOMENAL LA COLEGIUL „BRĂTIANU”

Colegiul Național “I.C. Brătianu” din Pitești este o unitate de învățământ de elită. Aici studiază și Tony Manea, un adolescent în vârstă de 15 ani cu rezultate remarcabile.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Tony a obținut o performanță excepțională: primul loc nu la una, nu la două, ci la patru olimpiade județene, la matematică, fizică, chimie și științele pământului, calificându-se la fazele naționale. De asemenea, s-a clasat și pe locul al treilea la olimpiada județeană de biologie.

La liceu are 10 pe linie la toate materiile!

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Elev în clasa a IX-a la profilul matematică-informatică, informatică intensiv, Tony Manea obține toate aceste rezultate senzaționale fără să fi făcut nici măcar o singură oră de meditație.

Dirigintă a clasei în care învață Tony, profesoara de franceză Tatiana Florea este foarte mândră de el și, în general, de elevii săi cu medii de peste 9.50. De altfel, lucru de toată lauda, profesoara este cea care ne-a anunțat că are în clasă un elev fenomenal. Ținem să precizăm că Tony Manea este de o modestie exemplară, un tânăr căruia nu-i place publicitatea. Este motivul pentru care în locul unei fotografii cu fenomenalul elev articolul nostru a fost ilustrat cu o poză a Colegiului “Brătianu”.

Fazele naționale ale olimpiadelor bat la ușă, urmând să aibă loc între 18 și 22 aprilie 2016. Ca urmare a suprapunerii perioadelor de concurs, Tony va putea concura nu la toate cele patru olimpiade la care s-a calificat, ci doar la fizică și științele pământului. Îl felicităm, îi felicităm profesorii și îi dorim mult succes!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3