930×122 CAPRA 5

concurs de talente

ELEVII ARGEȘENI AU TALENT – SUPER CONCURS LA TEATRUL „DAVILA”

Consiliul Judeţean al Elevilor Argeş organizează a IV-a ediţie a Concursului de Talente. Concursul va reuni tineri cu aptitudini în muzică și dans.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

În urma preselecțiilor, la secţiunea muzică vor concura Iuliana Călin, Cristina Corbeanu, Alexandra Coroleac, Denisa Dan & Alexandru Stoia, Maria Giontaru, Adrian Istrate, Teodor Mondiru, Natalia Pîrvescu, Flavia Popescu, Teodor Rusu, Cristina Vişan & Bogdan Tablică și Roxana Zorzolan & Andrei Hanganu, iar la secţiunea dans, trupele Dificulty, Flow Crew și Street Legacy.

Organizatorii anunță că va veni și un invitat surpriză, pe care telespectatorii îl știu de la emisiunea-concurs “Românii au talent”.

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

Evenimentul va avea loc marți, 9 iunie, cu începere de la ora 12, la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. Prețul unui bilet de intrare pentru public este de 8 lei.

Banii strânși în urma vânzării biletelor vor fi donați pentru o fetiţă în vârstă de 12 ani, elevă la Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Pitești. Ea a fost diagnosticată cu atrofie frontală bilaterală la creier şi atrofie parţială la ambii ochi, rămând cu o capacitate de vedere de doar 30% la ochiul drept. Eleva are nevoie de bani pentru investigații și tratament la Institutul „John Hopkins” din Statele Unite ale Americii.

Biletele pot fi cumpărate de la preşedinţii Consiliilor Şcolare ale Elevilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90