Donaris 930 x 122

elevi_scoala

Elevii revin la scoala

Vacanta a luat sfarsit. De luni, 7 februarie, cursurile de reiau, asa ca va fi din nou agitatie in localitatile judetului si nu numai. Si orarul mijloacelor de transport revine la normal tot de pe 7 februarie. Pana acum, autobuzele au circulat pe anumite rute dupa un program mai lejer, de vacanta, cu curse mai rare.

Vacanta intersemestriala a luat sfarsit, iar elevii se vad nevoiti sa se intoarca la scoala. Deocamadata nu ii asteapta teste importante, dar trebuie sa se pregateasca inca de pe acum pentru teze din mai. Pana atunci, insa, mai au parte de o vacanta, cea de Pasti.

Astfel, semestrul al doilea va incepe luni, 7 fe­bruarie si se va incheia vineri, 17 iunie. Cursurile celui de-al doilea semestru vor fi intrerupte de o vacanta de Paste, din 16 pana in 25 aprilie.

Cursurile dupa vacanta de primavara vor fi reluate marti, 26 aprilie. In zilele libere pentru sarbatorile legale elevii nu vor merge la cursuri.

Tezele de pe semestrul II al anului scolar 2010-2011 vor fi sustinute, de regula, pana in 20 mai 2011.

In Arges sunt inregistrati circa 120.000 de elevi, din care aproximativ 60.000 sunt inscrisi in invatamantul prescolar si preuniversitar. Judetul se numara printre zonele cu un numar relativ mare de elevi, la fiind cazul si in ceea ce priveste numarul de cadre didactice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90