NOR CURIER 930X122

tutilescu

Eliberatii din dosarul Permiselor, la tablite

Pitesti. 9 septembrie 2009. Prefectura Arges.
Astazi, prefectul Marcel Proca s-a intalnit cu seful Directiei Generale Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, chestorul Marian Tutilescu, pentru a analiza situatia profesionala a lucratorilor SPCRPCiV Arges, eliberati din arestul preventiv, inculpati in dosarul “Mita la Permise”. Este vorba de subofiterii Aurelian Radoi, Virgil Ionita si Traian Proca.
Potrivit legii, pana la pronuntarea unei hotarari definitive de catre instanta penala in cazul acestora, ei raman la dispozitia conducerii Serviciului, cu interdictia de a presta activitati de relatii cu publicul.
Astfel, prefectul Proca si chestorul Tutilescu au hotarat ca cei trei subofiteri sa-si desfasoare activitatea in cadrul atelierului de confectionare a placutelor de inmatriculare, activitate ce nu presupune interactiune directa cu publicul.
Totodata, s-a stabilit ca ocuparea celorlalte posturi vacante in urma pensionarii sau demisiei celorlalti lucratori inculpati in acest dosar, sa se faca prin transferul unor politisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Arges sau aflati la dispozitia Inspectoratului General al Politiei Romane si care isi manifesta dorinta de a lucra in judetul Arges.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3