930 x122 grota rece

cioaca

Elodia: oficial moarta. Cioaca va fi cercetat pentru omor

Judecatoria Brasov a declarat, marti, decesul avocatei Elodia Ghinescu, data mortii acesteia fiind stabilita 30 august 2007″. Decizia Judecatoriei nu este insa definitiva, aceasta putand fi atacata prin apel in termen de 15 zile de la pronuntare.

Singurul care ar avea motiv de contestare ar fi politistul argesean Cristian Cioaca. Asta, pentru ca dupa ce decizia va deveni definitiva si irevocabila, atunci se va putea cere trimiterea in judecata a lui Cristian Cioaca pentru omor.

Reamintim ca pe 29 august s-au implinit patru ani de la disparitia avocatei din Brasov, de atunci nimeni nemaiavand nicio veste de la aceasta. Potrivit legilor in vigoare, la trei ani de la disparitie fosta avocata a fost declarata oficial disparuta, acum, la patru ani de la disparitie putand fi facute si demersurile pentru a o declara decedata pe cale judiciara.

Principalul suspect in cazul disparitiei Elodiei a fost, de la inceput, fostul ei sot, Cristian Cioaca, la dosarul dispritiei existand depuse dovezi care ar putea conduce la o acuzatie de omor, dar fara existenta unui certificat de deces, acesta nu poate fi acuzat oficial, atata timp cat nu a fost gasit cadavrul Elodiei.

„Avand acest certificat de deces, dosarul de omor poate fi trimis in instanta. In opinia mea, se poate trimite in instanta acest dosar si in lipsa cadavrului, pentru ca sunt probe directe la dosar care il incrimineaza pe Cioaca. Si oriunde in Europa si in lume se poate trimite in judecata criminalul si in lipsa cadavrului, altfel s-ar crea un precedent si poate oricine sa comita o crima, sa scape de cadavru si apoi sa fie liber”, declara avocata familiei Ghinescu.

Printre aceste probe, avocata a mentionat obiectele gasite intr-o rapa intre Rasnov si Poiana Brasov, printre care si uniforma de politist a lui Cioaca pe care au fost identificate urme de sange care apartinea Elodiei. Alte urme de sange au fost descoperite pe o pereche de manusi chirurgicale , descoperite in apartamentul in care au locuit Cristian Cioaca si Elodia Ghinescu, dar si in portbagajul masinii lui Cioaca.

De altfel, Cristian Cioaca are pe rolul diferitelor instante patru dosare penale, in care este acuzat de violarea corespondentei electronice a Elodiei, dar si de furt intre soti si pentru anularea unui contract de inchiriere pentru garsoniera comuna a celor doi aflata in cartierul brasovean Tractorul.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3