NOR CURIER 930X122

    Emil_Constantinescu_la_Pendiuc_20_de_ani

    Emil Constantinescu, la sarbatorirea a 20 de ani de cand Pendiuc este primar

    Joi, 1 martie 2012, la Primaria Pitesti a fost organizata o lansare de carte pentru a marca implinirea a 20 de ani cand Tudor Pendiuc este edil al municipiului resedinta de judet. La eveniment au fost prezente numeroase personalitati, in frunte cu fostul sef al statului, Emil Constantinescu.

    La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, fostul şef al Senatului ţării, Mircea Geoană, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie de la Dacia, Constantin Stroe, Înalt Prea Sfinţia Sa Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, dar şi un vechi şi bun prieten al primarului, Octavian Ştireanu, cel care, de altfel, a şi moderat întâlnirea. În sală au fost prezenţi şi numeroşi primari din Argeş şi din ţară, secretari de municipii, deputaţi şi senatori, dar şi oameni de cultură. 

    La manifestare au fost si pedelişti, în frunte cu senatorul Mircea Andrei, cel care cu această ocazie s-a şi întâlnit pentru scurt timp cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. La Primărie a fost lansat, astfel, volumul „O carte de suflet pentru Tudor Pendiuc – 20 de ani primar, 20 de ani împreună cu piteştenii” în care au fost redate peste 200 de mesaje de la tot atâtea persoane din ţară şi din străinătate.

    Fostul diriginte din clasele I-VIII al lui Tudor Pendiuc a luat cuvântul. „Tudor Pendiuc s-a bucurat de o educaţie deosebit de bună, cinste părinţilor şi dascălilor săi. El a plecat din banca a 4-a din mijloc… Iar piteştenii sunt deştepţi şi l-au ales primar. Eu cred că Tudor Pendiuc a reuşit deoarece îl are pe Dumnezeu mereu în inimă”, a spus Corneliu Andreescu, acum pensionar.

    Al doilea moment a fost cel în care artista Adriana Trandafir a dat glas, în stilu-i caracteristic, unui mesaj al lui Tudor Pendiuc pe care şi l-a imaginat Domnia Sa, reuşind să strânească ropote de aplauze şi să stoarcă şi nişte lacrimi. La scenă deschisă a fost aplaudată şi artista Felicia Filip, prezentă de asemenea la eveniment.

    „Mă bucur din suflet că v-aţi rupt din timp şi aţi reuşit să fiţi prezenţi la acest eveniment pe care l-au pregătit colegii mei. Să ştiţi că ce se vede acum în Piteşti sunt realizările piteştenilor, şi le mulţumesc din toată inima pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Sunt obligat, astfel, să continui să fac tot posibilul să nu îi dezamgăsesc”, a spus primarul. Participanţii au fost apoi invitaţi la o recepţie la complexul Ramada unde a fost organizată şi o sesiune de autografe.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90