EcoMoto 930×122

simulare evaluare națională 2023

Emoții pentru elevii de clasa a VIII-a

Astăzi, 20 martie, elevii claselor a VIII-a susțin simularea Evaluării Naționale 2023 la limba și literatura română, probă scrisă.

Citiți și: Scandalul subiectelor pentru maghiari ia amploare: Sunt curioasă cum s-a ajuns la presă

Testele încep la ora 9, dar accesul în sală e permis de la ora 8:00 până la ora 08.30. Elevii au la dispoziție două ore pentru rezolvarea subiectelor.

Potrivit Ministerul Educaţiei, subiectele de la simularea examenelor naţionale sunt redactate sub forma unei broşuri care se tipăreşte faţă-verso.

Mâine, 21 martie, elevii de clasa a VIII-a vor susţine proba scrisă la Matematică.

Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba scrisă la Limba şi literatura maternă miercuri, iar pe 29 martie vor fi comunicate rezultatele.

Rezultatele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog. Însă, în situaţia în care elevii își doresc consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesaţi, precizează ministerul.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3