930×122 CAPRA 5

Arges

ESTIMĂRILE DE VREME PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat în urmă cu puțin timp estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (7-20 decembrie).

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, meteorologii estimează că intervalul de prognoză va fi caracterizat de valori termice peste cele specifice în luna decembrie.

Astfel, ziua vor fi în medie 4 până la 9 grade Celsius, iar noaptea – valori uşor pozitive, între 0 și 3 grade, la începutul perioadei. Apoi minimele nocturne vor deveni preponderent negative, cu minus minus 2 și până la minus 4 grade.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

La sfârşitul celor două săptămâni va fi posibilă o răcire a vremii, care să determine un regim termic mai apropiat de cel normal al perioadei.

În jurul datei de 10 decembrie vor fi posibile ploi, dar neînsemnate cantitativ, şi burniţe, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte după data de 17 decembrie, potrivit estimărilor de vreme date publicității de ANM.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3