New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ESTIMĂRILE DE VREME PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (4-17 ianuarie) au fost comunicate de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: A nins în Argeș!

Conform estimărilor, în regiunea Muntenia și județul Argeș după gerul năprasnic din aceste zile vremea se va mai încălzi. Astfel, de miercuri, 6 ianuarie, temperaturile minime nu vor mai coborî sub minus 5 grade.

Mai mult, între 9 și 13 ianuarie ar urma să avem parte de valori termice diurne de plus 6 grade, în timp ce minimele nocturne vor fi rezonabile, între minus 3 și minus 1 grad.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Totuși, potrivit acestor estimări, până la sfârșitul celei de a doua săptămâni de prognoză se va produce o ușoară răcire. În jurul datei de 17 ianuarie temperatura maximă nu va mai depăși 3 grade, iar minima va scădea către minus 5.

În cursul acestei săptămâni, astăzi și mâine, 4 și 5 ianuarie, vor fi precipitații, în special ninsori, iar ulterior ploi, dar slabe și moderate, până în jurul datei de 8 ianuarie, care vor favoriza producerea poleiului. Apoi aria precipitațiilor se va restrânge. (Foto: english.people.com)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90