930 x122 grota rece

martie

PROGNOZA_METEO

ESTIMĂRILE METEO PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Cum va fi vremea în regiunea Muntenia și în județul Argeș în următoarele două săptămâni? Este o întrebare la care aflăm răspuns de la specialiști.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru perioada 24 februarie-9 martie. Potrivit sursei citate, pe parcursul celor două săptămâni de prognoză vremea va fi mai caldă decât de obicei pentru această perioadă a anului. Media temperaturilor maxime diurne se va situa între 9 și 12 grade Celsius, iar media minimelor nocturne, între 1 și 4 grade. Doar în aceste zile, între 24 și 26 februarie, temperaturile sunt și vor fi ceva mai apropiate de normalul perioadei: maxime de 5-7 grade Celsius și minime de minus 1 și 0 grade.

În ceea ce privește precipitațiile, vor fi ploi slabe sau burnițe. Ele vor avea caracter local în zilele de 24 și 25 februarie. După data de 4 martie probabilitatea de ploaie va crește din nou.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90