NOR CURIER 930X122

Muzeul-Golesti

Eveniment culinar inedit în Argeş, la Goleşti!

Un eveniment culinar inedit este programat să aibă loc luni, 8 aprilie, în judeţul Argeş. Astfel, între orele 9:30 și 13:45, la Muzeul Goleşti va avea loc manifestarea „Educaţia pentru hrană sănătoasă şi transferul de cunoştinţe între generaţii”.

La eveniment este anunţată participarea unor reprezentanţi din 9 ţări cuprinse într-un proiect numit ”GRUNDTVIG – PARTENERIATE PENTRU  ÎNVĂȚARE”. Acesta este finanţat de Comisia Europeană, prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Gazdă va fi Asociaţia ”Fii satului Vrănești”, iar în cadrul evenimentului echipele participante vor găti și împărtăși “cultura” legată de fiecare fel de mâncare, exprimată în cântece, povestiri, proverbe și reţete.

Cele 9 echipe sunt: 

FIII SATULUI VRĂNEȘTI, România
CENTRO PUBLICO DE EDUCACION Y PROMOCION DE ADULTOS DE TEIXEIRO, Spania
DIE RAUPE VOG “VEREINIGUNG OHNE GEWINNERZIEHLUNGSABSICHT”,  Belgia
SPOLECZNY INSTYTUT EKOLOGICZNY, Polonia
MAATALOUSTUOTTAJAIN SATAKUNNAN LIITTO MTK- SATAKUNTA R.Y., Finlanda
ARTE-VIA COOPERATIVA ARTISTICA E EDITORIAL, CRL, Portugalia
TROYA GENC CEVRE DERNEGI, Turcia
ECOLOGICAL MOVEMENT OF PATRAS, Grecia
MTU LAANE-VIRU TURISM, Estonia.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90