930×122 CAPRA 5

curs

EXAMEN FINAL LA PROFESIONAL NEW CONSULT (GALERIE FOTO)

Zilele acestea a avut loc examenul final al cursului de calificare Coafor/Hair Style (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor), curs organizat în Pitești de Profesional New Consult. Cursul este acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii și Educației, diplomele eliberate fiind valabile atât în țară, cât și străinătate.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Urmându-și propriul slogan, „Performanța înseamnă succes”, firma Profesional New Consult își propune să aducă un element nou în activitatea de formare profesională, care pune accent pe partea practică, parte considerată ca unica modalitate de însușire a unei meserii sau profesii. Cu doar 650 de lei, pe care îi puteți plăti și în rate, aveți posibilitatea învățării unei meserii frumoase și foarte căutate pe piața muncii, atât din România, cât și din afara țării.

În fotografiile pe care vi le prezentăm sunt surprinse instantanee de la examenul final, cu modelele realizate de participanții la cursul de Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor), actualmente absolvenți, care au acum îndemânarea necesară pentru a se angaja în saloane de specialitate sau, de ce nu?, pentru a-și deschide propriile afaceri de succes în domeniul saloanelor de frumusețe.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Este important de știut că Profesional New Consult organizează, pe lângă cursurile de Coafor/Hair Style, și alte cursuri de beauty, cum ar fi cele de Cosmetică, Stilist Protezist Unghii, Machiaj, Tehnician Maseur și Frizer. Mai multe detalii despre cursuri puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

Telefon: 0784.045.025 sau 0784.333.777

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare:

Curs Stilist Unghii – 700 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Machiaj/MakeUp – 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Tehnician Maseur – 550 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj)

Curs Cosmetică – 900 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica)

Curs Frizer – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90