930 x122 grota rece

croitorie

EXCEPȚIONAL! CURS DE CROITORIE CU LOCURI DE MUNCĂ GARANTATE

Cei care doresc să se angajeze în domeniul croitoriei, dar nu au cunoştinţele necesare o pot face prin parcurgerea unui curs de calificare în meseria de croitor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-autorizat-croitor).

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Diplomele sunt recunoscute naţional şi internaţional. Costul cursului este de numai 600 de lei, existând posibilitatea achitării acestuia în 3 rate.

Important! La finalul cursului sau chiar pe parcursul acestuia, după ce au obţinut cunoştinţe suficiente în domeniu, toţi cei care doresc să se angajeze o pot face! Asta ca urmare a colaborării dintre firma care organizează cursul, Profesional New Consult, şi diverse ateliere de croitorie. Acestea garantează angajarea tuturor cursanţilor care doresc şi care dau dovadă de interes şi îndemânare în meseria de croitor.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

În cadrul cursului de Croitorie (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-autorizat-croitor) vor fi abordate noţiuni teoretice, dar mai ales practice, sesiunea practică urmând a fi făcută în atelierele de croitorie, care deţin toate ustensilele şi aparatele necesare cunoaşterii în amănunt a acestei profesii.

Printre competenţele obţinute în urma parcurgerii cursului, poate cele mai importante sunt următoarele:

-utilizarea corectă a tipurilor de cusături în funcție de destinație

-efectuarea corectă a tuturor tipurilor de cusături

-modalitatea de preluare a comenzilor clienților

-realizarea tiparelor de croitorie

-îmbinarea corectă a pieselor

-operarea și folosirea corectă a mașinilor de croitorie

-respectarea tehnologiei de execuție a cusăturilor

-calitatea și aspectul estetic al cusăturilor

-modul de asamblare a părților componente ale produsului

-identificarea corectă a tuturor defectelor și nepotrivirilor

-retușarea corespunzătoare a produsului.

Profesional New Consult vă aşteaptă să participaţi în perioada următoare la cursul de croitor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-autorizat-croitor)! Este un curs util şi necesar oricărei persoane care doreşte să se iniţieze sau să se perfecţioneze în acest domeniu, dar mai ales celor care vor să se califice şi să se angajeze ȋn atelierele de croitorie la finalul cursului, având un loc de muncă GARANTAT.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri la curs:

Telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

Site: www.profesionalnewconsult.ro

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Adresa: Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în această perioadă:

Curs Operator CNC (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica)

Curs Programator CNC (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-programator-masini-cnc)

Curs Tehnician Electronist (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist)

Curs Operator Mase Plastice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/operator-la-prelucrarea-maselor-plastice)

Curs Lăcătuş Construcţii Metalice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/lacatus-constructii-metalice)

Curs Metrolog (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-metrolog).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90