New Profesional Consult 930 x 122

    SPITALUL_MILITAR_PITESTI

    EXCLUSIV! Află cine i-a vizitat la spital pe pompierii răniți în incendiu!

    După cum v-am informat, în incendiul de ieri care a distrus o parte a depozitului de deșeuri toxice de pe fosta platformă ARO din Câmpulung Muscel au fost rănite 4 persoane.

    Dintre acestea, trei sunt pompieri la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș. Cei trei se află internați la Spitalul Militar din Pitești, împărțind aceeași rezervă. În această dimineață, pompierii răniți au fost vizitați la spital de prefectul județului Argeș, Cristian Soare. În exclusivitate pentru ePitesti, Soare a spus că pacienții sunt tratați așa cum se cuvine și se bucură de toată atenția din partea personalului medical. Doi dintre pompierii răniți au suferit arsuri de gradul II și III pe mâini și la urechi, iar un al treilea are arsuri de gradul III și IV pe mâini. Imediat după vizita la spital, prefectul s-a îndreptat către Câmpulung Muscel, acolo unde are loc o anchetă a autorităților cu privire la depozitul de deșeuri.

    Amintim că a patra persoană rănită în incendiul de ieri este un angajat al firmei care deține depozitul. Acesta suferise arsuri de gradul I și II pe față și pe mâini și a primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel. În cursul zilei de ieri, el a fost externat.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3