Donaris 930 x 122

asociatie

EXCLUSIV! CELE MAI GOSPODĂRITE BLOCURI DIN PITEŞTI

Primăria Piteşti a finalizat evaluarea asociaţiilor de proprietari înscrise în concursul „Cea mai gospodărită asociaţie din municipiu”. Au fost desemnate o asociație câștigătoare pentru întreg Piteștiul și câte una pentru fiecare cartier în parte.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Cea mai gospodărită din tot orașul a fost aleasă asociaţia de proprietari „Victoriei” din Centru de la blocul 87. Aceasta va primi un premiu impozabil de 2.500 de lei, premiu care poate fi folosit doar pentru lucrări de întreţinere şi de reparare a spaţiilor din bloc.

Premiile pentru fiecare cartier în parte sunt următoarele (1.500 lei de fiecare, impozabili): Găvana – asociaţia „Vulturii” de la blocul E10; Exerciţiu – „Vlaicu Vodă” de la blocul D16; Centru – „Hamangiu” de la blocul D5A, scara A; Craiovei – blocul 53; Războieni – „Alex” de la blocul H3; Popa Şapcă – „Tibi” de la blocul D30, scările D şi E; Prundu-Fraţii Goleşti – „Prundu A” de la blocul A; Trivale – „Trivale 68A” de la blocul 68A; Tudor Vladimirescu – „Speranţa B” de la blocul P2, scara B; Banat – „Calipso” de la blocul C16 și Nord-Eremia Grigorescu – „Competiţia” de la blocul L4, scara C. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3